Map control has stopped working, shows broken image symbol

5/2/2014 7:07:06 AM
Total Posts 14

Map control has stopped working, shows broken image symbol

My team are developing a new web application and I'm working on the map using AspMap 4.8. I have written my code in a separate demo project and now we are trying to add it into the main project. In my demo project the map works perfectly but in the main project all we see in the browser is a "broken image" symbol. You can see this in the images below.

 

Demo Project: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7306039/map_demo.png

 

Main Project: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7306039/map_main.png

 

We are using Visual Studio 2013 and .Net v4.5, the version of Windows is Win7 64 bit. The broken main project has a reference to the same AspMapNET.dll and it compiles ok. Myself and another programmer have been looking at this issue for 4 hours now and can't find any difference between the projects.

 

Any ideas?

5/2/2014 11:23:17 AM
MVP
Total Posts 323

Re: Map control has stopped working, shows broken image symbol

If the demo part has been added manually, make sure that the MapImageHandler.axd handler has been added to the web.config

See the 'Deploying to Windows Server 2008 (IIS 7)' topic in the documentation.
The handler is added automatically when the Map control is added to the form from the Toolbox.

5/2/2014 11:43:34 AM
Total Posts 14

Re: Map control has stopped working, shows broken image symbol

Yup that was the problem, we had the relevant line in system.web but in system.webServer we were missing the line:

     <add name="AspMap.Web.ImageHandler" path="MapImageHandler.axd" verb="*" type="AspMap.Web.ImageHandler, AspMapNET" preCondition="integratedMode" />

 

Thanks!